Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Pitkät kurssit ja koulutukset

TIISTAI-ILTAISIN YHTEYSILLAT RAUHAN MAJATALOSSA KLO 18. YLISTYSTÄ, RUKOUSTA, SANAN OPETUSTA, VAPAAEHTOISMAKSUINEN KAHVITUS. KAIKKI TERVETULLEITA MUKAAN !

                

                      KAIPAATKO MUUTOSTA ELÄMÄÄSI  ?


  SYVENNÄ  HENGELLISTÄ ELÄMÄÄ JA VAHVISTU KUTSUMUKSESSASI  !

 

 

Kajaanin Rauhan Majatalossa järjestetään  Opetuslapseuskoulutus (DTS, Disciples Training School) YWAMin (Youth With A Mission) kautta. Se pitää sisällään kolme kuukautta opetusosuuksia ma-pe  ja  kahden kuukauden lähetysmatkan ulkomailla. Koulutus on  Oulun All for Jesus –opetuslapseuskoulutuksen alaisena. Hinta on 2200€ ensimmäisestä kolmesta kuukaudesta (sisältäen opetuksen, ruoan ja majoituksen) ja noin 1400€, jos käy kotoa käsin. Lähetysmatkan hinta kahdelta kuukaudelta  (kaikki kulut) on noin 2200-2500€ riippuen kohteesta. Kaikki maksut voi maksaa osissa ja myös osamaksusuunnitelmalla pidemmälläkin aikataululla. Rauhan Majatalossa kokoaikaisille asujille on mahdollista hakea KELAn asumistukea.

 

                       KOULUTUS ON KAIKEN IKÄISILLE TARKOITETTU!

 

Kolmen kuukauden opetuskokonaisuuden aikana viikottain vaihtuvat opettajat ovat Suomesta ja ulkomailta. Opetukset tulkataan. Koulutukset tapahtuvat arkipäivisin maanantaista perjantaihin ja viikonloput ovat vapaat. Luentojen lisäksi on pienryhmätyöskentelyä, kolme kirjatehtävää, oma mentori ja päiväkirjatyöskentelyä viikottaisen henkilökohtaisen kasvun tukena. Opetuskokonaisuuteen kuuluu myös työpalvelua yhdessä päivällistä valmistaen ja siisteyttä ylläpitäen. Koulu on elämää muuttava koulu, jossa tavoitteena on palveleva opetuslapseus Jumalan ääntä kuunnellen ja totellen. Tämä koulutus on University of the Nations -perustutkinto, (Kansojen välisen yliopiston perustutkinto), josta saa todistuksen.

 

Kahden kuukauden mittaisella lähetysmatkalla laitetaan käytäntöön, mitä on opittu. Opetuksessa on keskeisenä palveleva johtajuus, jolloin myös matkalla on työpalvelua. Mottona on tunne Jumala ja tee hänet tunnetuksi. Matteus 28:18-20 Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.”

 


Kajaanin kokonaisuudesta vastaa YWAM Oulu.Ks.lisää www.ywamoulu.fi

 

 Bibliodraamakoulutus  on tarkoitettu niille henkilöille, jotka haluavat      syventää  kokemuksellisesti tietouttaan raamatun kertomuksista. Tämä  koulutus a...
Haluatko muutosta? Kaipaatko uutta? Kukoistatko? Nyt upea mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle yhteydessä itseen, toisiin ja Jumalaan. Kahdeksan jaksoa.
Monipuolista hoitoa itselle ja tietotaitoa sielunhoitajuuteen! Hakuaika 15.8.2019 saakka. KYSY HAKUPAPERIT!
Tule mukaan: saat iloa, voimaa ja luovuutta arkeen! Elämäntarinasi on ainutlaatuinen! Anna Jumalan hoitaa sinua...
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)