Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Tammikuu 2019

14.-19.1.
Erilainen Raamattukouluviikko!  Viikon kuluessa tutustutaan eri Raamatun henkilöiden elämäönkaariin niin opetuksellisesti kuin soveltavin osioin. Opetusosuuksien osalta avoin kaikille. Ruoka ja majoitus maksullisia.
20.1. klo 10-13
On aika rakentaa, Kerstin ja Fredrik Ekholm, ICCC, Raamattuviikon huipentuma! Vapaa pääsy, vain ruoka ja majoitus maksullinen.

25.-27.1. 

Iloa ja voimaa arkeen, Evelyn Hynysen ohjaama yksittäinen psykodraamakurssi     , ilm.viim.21.2., hinta täyshoidolla 350€                                                         

 

                                                                                

28.-29.1.

RUKOUSPÄIVÄT ISRAELIN JA SUOMEN PUOLESTA.

Anotaan yhdessä Taivaan isän ratkaisuja. Emme luovuta Suomen lapsia, nuoria, perheitä, aikuisia emmekä vanhuksia vaan anomme kaikkivaltiaan Jumalan hyvän tahdon toteutumista maassamme!


Rukoilemme myös suuressa ahdingossa olevan Israelin puolesta. Joka sinua siunaa, sitä Minä siunaan - näin on Herra sanassaan luvannut. Jumala on salatulla tavalla toteuttamassa kaikki suunnitelmansa Israelin suhteen.  Elämme aikaa, jota monet profeetat ovat koskettaneet omissa teksteissään. Nyt on meidän aikamme olla muurin aukoissa rukoilemassa.


Tule mukaan!

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)