Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Hyppää seikkailuun! Löydä kutsusi ja paikkasi Jumalan valtakunnassa lähellä ja kaukana. Opi tuntemaan Jumala ja tee hänet tunnetuksi!


 

YWAMIN OPETUSLAPSEUSKOULU

RAUHAN MAJATALOSSA!


                        KAIPAATKO MUUTOSTA ELÄMÄÄSI  ?


SYVENNÄ  HENGELLISTÄ ELÄMÄÄ JA VAHVISTU KUTSUMUKSESSASI  

 

 

Kajaanin Rauhan Majatalossa alkaa Opetuslapseuskoulutus (DTS, Disciples Training School) YWAMin (Youth With A Mission) kautta. Se pitää sisällään kolme kuukautta opetusosuuksia ma-pe  ja  kahden kuukauden lähetysmatkan ulkomailla. Koulutus on  Oulun All for Jesus –opetuslapseuskoulutuksen alaisena jolloin he vastaavat koulutuksesta. Hinta on 2200€ ensimmäisestä kolmesta kuukaudesta (sisältäen opetuksen, ruoan ja majoituksen) ja noin 1400€, jos käy kotoa käsin. Lähetysmatkan hinta kahdelta kuukaudelta  (kaikki kulut) on noin 2200-2500€ riippuen kohteesta. Kaikki maksut voi maksaa osissa ja myös osamaksusuunnitelmalla pidemmälläkin aikataululla. Rauhan Majatalossa kokoaikaisille asujille on mahdollista hakea KELAn asumistukea.

 

                       KOULUTUS ON KAIKENIKÄISILLE TARKOITETTU!

 

Kolmen kuukauden opetuskokonaisuuden aikana viikottain vaihtuvat opettajat ovat Suomesta ja ulkomailta. Opetukset tulkataan. Koulutukset tapahtuvat arkipäivisin maanantaista perjantaihin ja viikonloput ovat vapaat. Poikkeuksena on ensimmäinen osio, joka tapahtuu viikonloppuna. Luentojen lisäksi on pienryhmätyöskentelyä, kolme kirjatehtävää, oma mentori ja päiväkirjatyöskentelyä viikottaisen henkilökohtaisen kasvun tukena. Opetuskokonaisuuteen kuuluu myös työpalvelua yhdessä päivällistä valmistaen ja siisteyttä ylläpitäen. Koulu on elämää muuttava koulu, jossa tavoitteena on palveleva opetuslapseus Jumalan ääntä kuunnellen ja totellen. Tämä koulutus on University of the Nations - yliopiston perustutkinto, (Kansojen välinen yliopisto), josta saa todistuksen.

 

Kahden kuukauden mittaisella lähetysmatkalla laitetaan käytäntöön, mitä on opittu. Opetuksessa on keskeisenä palveleva johtajuus, jolloin myös matkalla on työpalvelua. Mottona on tunne Jumala ja tee hänet tunnetuksi. Matteus 28:18-20 Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.”

 


HUOM!

KEVÄÄLLÄ  2020 ALKAVAAN ( 2.3.-2.8.2020)  UUTEEN OPETUSLAPSEUSKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN JA TIEDUSTELUT

tai puh. 040-1978978, ks.lisää www.ywamoulu.fi


TIISTAI-ILTAISIN YHTEYSILLAT RAUHAN MAJATALOSSA KLO 18. YLISTYSTÄ, RUKOUSTA, SANAN OPETUSTA, VAPAAEHTOISMAKSUINEN KAHVITUS. SAMOIN AVOIMET PÄIVÄT TAI VIIKOT MAHDOLLISIA PIENTÄ MAKSUA VASTAAN, JOIHIN TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET. KATSO ERILLINEN OHJELMA. KAIKKI TERVETULLEITA MUKAAN !


"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)