Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Helmikuu 2019

15.-17.2.
Elä ihmeessä -sielunhoidollinen konferenssi Rauhan Majatalon ja Matkalla uuteen -sielunhoitoterapeuttikoulutuksen 15-vuotisen taipaleen kunniaksi. Martin Reen Ruotsista ja Petri Välimäki Perheniemestä. Jonna Carolina ja ylistysryhmä, ilm.viim.8.2.    , hinta täyshoidolla 350€        

la 16.2. klo 19
Jonna Carolinan konsertti ja sen alussa on Evelyn Hynysen Taivaan Isän tyttö -nimisen päivähartauskirjan julkaisu, VAPAA PÄÄSY                                        

                                                                                                                                 

 

25.-26.2

RUKOUSPÄIVÄT ISRAELIN JA SUOMEN PUOLESTA.

 

Anotaan yhdessä Taivaan isän ratkaisuja. Emme luovuta Suomen lapsia, nuoria, perheitä, aikuisia emmekä vanhuksia vaan anomme kaikkivaltiaan Jumalan hyvän tahdon toteutumista maassamme!


Rukoilemme myös suuressa ahdingossa olevan Israelin puolesta. Joka sinua siunaa, sitä Minä siunaan - näin on Herra sanassaan luvannut. Jumala on salatulla tavalla toteuttamassa kaikki suunnitelmansa Israelin suhteen.  Elämme aikaa, jota monet profeetat ovat koskettaneet omissa teksteissään. Nyt on meidän aikamme olla muurin aukoissa rukoilemassa.


Tule mukaan!"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)