Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Tapahtumakalenteri

Huippuhienolla ja rauhallisella paikalla sijaitseva Rauhan Majatalo tarjoaa upean mahdollisuuden kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa!Vuonna 2019 monet erilaiset lyhyt- ja pitkäkestoiset sielunhoitopainotteiset kurssit antavat sinulle valinnanmahdollisuuksia valitessasi juuri sinun elämääsi sopivia vaihtoehtoja! Voit pysähtyä hetkeksi olemisen opetteluun, kohdata kriiseihin sisältyvät mahdollisuudet, levähtää  tai saada koskettavan rinnallakulkukokemuksen elämäntarinasi äärellä sielunhoitoviikoilla.


Pitkän tauon jälkeen Rauhan Majatalosssa järjestetään HIljaisuuden eretriitit niin keväällä kuin syksylläkin.


Uutena  kokonaisuutena Rauhan Majatalossa järjestetään Raamatttukouluviikot.  Ensimmäinen Raamattukouluviikko on 14.-20.1. bibliodraamaohjaaja Evelyn Hynysen opetuksin ja siinä tutustutaan eri Raamatun henkilöiden elämänkaariin. Todellinen Raamatun ruisleipäannos vuoden aluksi! Tämä viikko järjestetään Kajakrist ry:n ja TV7:n kanssa yhteistyönä. Viikko huipentuu Kerstin ja Fredrik Ekholmin opetuskokonaisuuteen su 20.1. klo 10-13 aiheesta On aika rakentaa. Koko viikko on kurssimaksun osalta vapaaehtoinen ja siten avoin opetuskokonaisuus.


Rauhan Majatalon ja Matkalla uuteen -sielunhoitoterapeuttikoulutuksen 15-vuotisjuhlakonferenssi järjestetään 15.-17.2.2019 teemalla Elä ihmeessä. Puhujina ovat Martin Reen Ruotsista ja Petri Välimäki Perheniemestä. Lauantai-iltana konferenssin yhteydessä on Evelyn Hynysen päivähartauskirjan julkaisutilaisuus ja Jonna Carolinan konsertti.


Maaliskuussa on myös Isän sydän -konferenssi, joka on kaikille avoin viikonloppu opetuksen osalta. Vain ruoka ja majoitus ovat maksullisia. Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Father Heart Finland ry:n kanssa.


Marraskuussa on kolme Raamattukouluviikkoa suositun Raamatun opettajan Pauli Karppisen opetusten tiimoilta. Kaksi ensimmäistä viikkoa ovat 5 päivän mittaisia ja tapahtuvat Rauhan Majatalossa - mahdollisuus jäädä majoittumaan väliviikonlopuksi. Kolmas Raamattukouluviikko järjestetään Israelissa 23.-30.11. ja siihen sitovat ilmoittautumiset on oltava viimeistään 1.10.mennessä.


Pitkäkestoisista koulutuksista kahdestoista Matkalla uuteen -sielunhoitoterapeuttikoulutus on alkamassa huhtikuussa, pyydä hakupaperit! .  Tämä koulutus on kahden vuoden kokonaisuus, josta saa niin itselleen omaan kasvuun eväitä kuin valmiuksia toimia sielunhoidollisissa tehtävissä.  Oman kasvun polkuni oli mielenkiintoinen ja antoisa psykodraamamentelmin toteutettu kokonaisuus  vuonna 2018  ja se päätettiin järjestää uudelleen myös vuonna 2019. Siinä ei ole tehtäviä ja se on kokonaan oman elämän asioiden työstämistä varten. Iloa ja voimaa arkeen -psykodraamakurssit pidetään noin kerran kuussa kukin yksittäisinä jaksoina ja ovat todella hieno mahdollisuus erilaisiin elämäntilanteisiin pysähtyä hetkeksi oman elämän asioiden äärelle ja saada uutta näkökulmaa. Ethän missaa mahdollisuuksiasi! Varaa paikkasi ajoissa!

 

Muistathan ilmoittatutua kesän kursseille! Tulossa mm. Arkenin sielunhoitoviikko, Profeetallisen sielunhoidon viikko  ja  Israel -konferenssi. Father Heart Finland ry:n kanssa kesäkuussa on myös Isän sydän A-kouluviikko, jonne ilmoittautuminen tapahtuu fhfinland.fi -sivuston kautta!


Tutustu!


 

 

 

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)