Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Tapahtumakalenteri

Huippuhienolla ja rauhallisella paikalla sijaitseva Rauhan Majatalo tarjoaa upean mahdollisuuden kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa!Vuonna 2018 monet erilaiset lyhyt- ja pitkäkestoiset sielunhoitopainotteiset kurssit antavat sinulle valinnanmahdollisuuksia valitessasi juuri sinun elämääsi sopivia vaihtoehtoja! Voit pysähtyä hetkeksi olemisen opetteluun, kohdata kriiseihin sisältyvät mahdollisuudet, levähtää  tai saada koskettavan rinnallakulkukokemuksen elämäntarinasi äärellä sielunhoitoviikoilla. 


Pitkäkestoisista koulutuksista kahdestoista Matkalla uuteen -sielunhoitoterapeuttikoulutus alkamassa, pyydä hakupaperit! Samoin Kristillinen työnohjaajakoulutus. Uutena  Raamatun elämänhistoriat ja Oman kasvun polkuni sekä Parantumiskurssit keväälle, kesälle, syksylle ja talvelle - ethän missaa mahdollisuuksiasi! Varaa paikkasi ajoissa!

 

Muistathan, että kevään aikana ilmoittaudutaan myös kesän kursseille! Tulossa mm. kaksi sielunhoitoviikkoa, Profeetallisen sielunhoidon kurssi,  aviopariviikonloppu, naisten sielunhoitoviikko ja miesten sielunhoitoviikonloppu...


Tutustu!


 

 

 

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)