Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Monialainen osaaja!

 

Olen monipuolisesti lahjakas, ahkera ja monitoiminen nainen enkä pelkää työtä enkä tarttumista epäkohtien hoitamiseen. Minulla on monipuolinen kokemus elämästä niin ihmisenä kuin työntekijänäkin.

 

 

Olen neljän lapsen äiti ja seitsemän lapsenlapsen mummo. Olin äitini rinnalla hänen viimeiset elinvuotensa ja sain hänen elinvoimiensa hiipumista katsellessani sydämeeni yhden arvokkaimmista helmistä.

 

 

Olen toiminut lasten parissa töissä noin puolet työelämäni ajasta. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri, erityisopettaja, psykodraamaohjaaja, sielunhoitoterapeutti, bibliodraamaohjaaja ja työnohjaaja. Olen myös kirjalija ja tähän mennessä olen julkaissut neljä kirjaa: Lasinyrkki, Tartu hetkeen, Taivaan Isän tyttö ja White Island, Seikkailusta katastrofiin.

 

 

Viimeiset parikymmentä vuotta olen toiminut Rauhan Majatalon toiminnanjohtajana. Tässä tehtävässä toimialueeseeni on kuulunut laidasta laitaan kaikki mahdollinen pienyrittäjän työtehtävistä: aikuiskouluttajana toimiminen, suunnittelu, markkinointi, laskutus, verkostojen hoitaminen, siivous, liinavaatehuolto ja toiminnan kehittäminen uusien innovaatioiden ja toimivien entisten toimintamuotojen edistämiseen.

 

 

Olen saanut nähdä ja kokea elämäni aikana monet kerrat, että niin kauan, kun on elämää, on toivoa. Ja ettei Jumalalle mikään ole mahdotonta. Olipa elämäntilanne mikä tahansa, Jumala ei ole sormi suussa, et mitenkäs tästä pääsisi eteenpäin... Hänen alkuperäissuunnitelmansa on aina voimassa ja Hän laittaa pahatkin asiat palvelemaan omia hyviä tarkoitusperiään!

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)