Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Toiminnanjohtaja Evelyn Hynynen

Evelyn Hynynen on pioneerihenkinen, kaikessa Jumalaan luottava nainen. Hän rakastaa haasteita. Hän sai näyn Rauhan Majatalosta vuonna 1991. Tämä näky muutti koko sen hetkisen elämän suunnan: kasvatustieteiden tohtoriopinnot vaihtuivat ihmissuhdetaitojen, biblio-, psyko- ja sosiodraaman, sielunhoitoterapian,  johtamisen, yrittämisen ja Raamatun lainalaisuuksien opiskeluun.

Monien mutkien kautta hankittiin tontti vuonna 1998. Ensimmäinen näkyvä asia vision toteutumiseksi seitsemän pitkän odotusvuoden aikana hankittujen liinavaatteiden, astioiden ja pienimuotoisten kalusteiden lisäksi.

Rakentaminen oli yllättävän hidasta... Jumalalla oli varattuna väliin korkeakouluopinnot, joita ei oltu suunniteltu. Oppimääränä oli oppia luottamaan Häneen kaikessa, oppia rakastamaan ja sitoutumaan rinnalla kulkemiseen. Viiden vuoden kuluessa Evelyn oppi tietämään, että hengellinen palvelutehtävä on aivan omintakeista. 

2003 Rauhan Majatalo avasi ovensa. Yrittäjyyden kasvot tulivat tutuiksi: työn määrä, ihmisten ainutlaatuinen tarvitsevuus ja oman heikkouden kautta Jumalan voiman löytäminen yllättivät. Sadat kurssit yksin ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa ovat opettaneet sen, että täydellinen riippuvuus Jumalasta on osoittautunut siunausten ainoaksi lähteeksi. Jumala ei jaa omaa kunniaansa! Evelyn on saanut oppia toiminnanjohtajan tehtävässä sen, että hän on Taivaan Isin pikku tyttö, jolla on suuri ja mahtava, kaikkivoipa Isä !

Tervetuloa Rauhan Majataloon! Opitaan yhdessä toisltamme ja Jumalasta, etsitään ja löydetään yhdessä se, mitä Hän tarkoitti rakkauskirjeessään Raamatussa.
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)