Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Tietoa Rauhan Majatalosta

Kirkas vesi huuhtoo hiekkarantaa. Rauhan Majatalo on 5,5 ha kokoinen tila Nuasjärven rannalla. Matkaa Kajaanin keskustaan on noin 9km.

Tilan halkaisee Myötärinteentie, jonka rannan puoleinen alueella (n.2ha) on  Rauhan Majatalon piha- ja kasvimaa-alueen lisäksi isäntäparin koti. Tien toisella puolella olevan alueen (n.3,5ha) osalta unelmat ovat vielä toteutumatta.

 

Rauhan Majatalossa on noin 550 neliötä, kolmessa kerroksessa.

 

Rauhan Majatalossa on 25 majoituspaikkaa, tule ja nauti !Rauhan Majatalossa on 25 majoituspaikkaa ja 32-paikkainen ruokasali, josta avautuu upea näköala järvelle päin. Koulutustilassa on intensiivikurssien (6-12 henkilöä) lisäksi mahdollisuus keskikokoisten ryhmien kouluttamiseen(n.20-30 henkilöä). Majoitus on kahden tai kolmen hengen huoneissa ja niillä on yhteiset sosiaalitilat. Myös aittamajoitus on mahdollinen.

 

Rauhan Majatalossa on kolme saunaa, kaksi sähkösaunaa ja noin 50 vuotta vanha ulkosauna, jonka savuntuoksuiset löylyt pehmittävät kiireisimmänkin yritysjohtajan.

 

Alueella on erinomainen hiekkaranta sekä lasten leikkipaikaksi että aikuisten vesielämyksien saamiseen. Soutu- ja moottorivene mahdollistavat alueen tutkimisen vesistöstä käsin.

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)