Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Rauhan Majatalo

Rauhan majatalo on nimensä mukainen paikka, jossa sinulla on mahdollisuus kokea niin Jumalan läsnäolon kuin kauniin maisemankin kautta lepoa ja rauhaa. Tule, koe se  ja viihdy!Rauhan Majatalo on yksityispohjalla toimiva kristillinen keskus, joka on syntynyt Jumalan antaman vision pohjalta ja perustuu uskonvaraiseen toimintaan. Keskus avattiin vuonna 2003. Kuuliaisuuden tiellä me itse ja monet paikassa käyneet ovat saaneet kokea todeksi sen, mitä Jumala on luvannut: "Etsikää ensin taivasten valtakuntaa, niin myös kaikki tämä teille annetaan..."
 

Rauhan Majatalo

 

Rauhan Majatalo on kristillinen keskus, joka tarjoaa päihteettömän ympäristön kauniin luonnon keskellä kainuulaisessa järvimai semassa. Toiminta perustuu kristilliselle arvopohjalle, jossa Raamattu, rukous, yhdessäolo ja myötäeläminen antavat voimaa arjen haasteisiin.

 

Tule ja viihdy!

 

Monipuolisen koulutus- ja kurssitoiminnan ohessa Rauhan Majatalo tarjoaa tilauksesta majoitus-, ruoka- ja lomanviettopalveluja yritys ten ja yhteisöjen tarpeisiin, sukujuhlille ja yksityishenkilöille.

 

Toiminnan painopisteet

 

Rauhan Majatalossa järjestetään pitkäkestoista koulutusta, lyhytkursseja sekä jonkin verran avoimia tilaisuuksia. Kaksivuotinen Sielunhoitoterapeutin koulutusohjelma,  Psykodraama sielunhoidon apuvälineenä -terapiakurssi, Varustautuminen palvelutehtäviin -armolahjakurssi,  profeetallinen sielunhoito ja rukouspäivät kuuluvat pitkäkestoisen koulutuksen tarjontaan. Lyhytkestoisia kursseja on eri teemoista, mm. rukous-, paasto-, sielunhoito- ja Israel-kursseja.

 

Rauhan Majatalon päätavoite on tarjota mahdollisuuksia omaan eheytymiseen, Jumalan kohtaamiseen ja yhteyden löytämiseen itsensä, lähimmäistensä ja Jumalan kanssa. Näkymme on opetella yhdessä ja yhteydessä kuuliaisuudessa elämisen lainalaisuuksia ja antaa valmiuksia sielunhoitotyössä lähimmäisen kohtaamiseen Jumalan Sanan, rukouksen ja armolahjojen kautta. 

 

 "Minä jätän teille rauhani.

 

 Oman rauhani minä annan teille,

 

en sellaista jonka maailma antaa.

 

Olkaa rohkeat,

 

älkää vaipuko epätoivoon."

 

(Joh.14:27)

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)