Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Loistavat ulkoilumahdollisuudet

Rauhan Majatalo sijaitsee Kajaanin kaupungin Vennäänniemessä.

 

Ympärivuotista asutusta on vain vähän, joten talvikaudet ovat hyvin hiljaisia. Kesäisin lähiseudun mökkiläiset palaavat maisemiin.

 

Rauhan Majatalon ympäristössä on loistavat mahdollisuudet ulkoiluun. Kesäisin luontopolut ja hiljaiset soratiet ovat ulkoilijoiden käden ulottuvilla. Talvisin  jää mahdollistaa hiihdon Vuokatin maisemiin saakka (26km) valmislatuja pitkin.

 

Kajaanin kaupungin omistama Rehjan saari on muutaman kilometrin päässä Rauhan Majatalosta. Veneretkeilijät kesäisin ja hiihtoretkeilijät talvisin täyttävät saaren kymmenet nuotiopaikat ja mökkimajoitustilat. Kevättalvisin Rauhan Majatalon ohitse menee myös jäätie Rehjan saareen mahdollistaen heikompikuntoisenkin retkipäivät.

 

Alueella on erinomainen hiekkaranta sekä lasten leikkipaikaksi että aikuisten vesielämyksien saamiseen. Soutu- ja moottorivene mahdollistavat alueen tutkimisen vesistöstä käsin.

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)