Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

LEHTIMAJAJUHLA 2023

Lähde mukaan kokemaan yhdessä se, mitä on olla noin sadan kansalaisuuden kanssa Israelissa ja Jerusalemissa etsimässä Jumalaa, siunaamassa Israelia ja kokemassa erityistä Jeesukseen uskovien yhteyttä.

Opetukset ovat vertaansa vailla! Aamuseminaareissa on vahvaa Raamatun opetusta ja iltajuhlissa saamme nauttia niin ylistyksestä, paikallisista yllätyksistä kuin lyhyestä opetuksestakin. Itselleni kansojen ilta oli aikoinaan ensimmäistä kertaa mukana olleena esimakua siitä, millaista mahtaa olla hetki, kun tullaan taivaaseen ja kaikista kielistä ja heimoista Jeesuksen ihmeellinen veri on pelastanut tuhannet ja tuhannet ja saamme kokea sisaruutta ja veljeyttä, Isän lapsioikeutta iankaikkisesta iankaikkiseen.

Jerusalem-marssi on erityinen kokemus, jossa menemme mukaan paikalliseen marssiin, jossa koko marssijoiden määrä lienee joitakin kymmeniä tuhansia. Kadun varrella esim.syksyllä 2022 oli noin 50000 paikallista seuraamassa ja ottamassa vastaan siunauksiamme lauluin ja huudoin "We love Israel!". KOKEMUS, jota ei riitä sanat kuvaamaan, se täytyy kokea, kun eri maiden uskovat marssivat, laulavat ja siunaavat Jerusalemin kaduilla lippuja heiluttaen ja pieniä maidensa lippuja jakaen. Suosittelen!

Kuvassa kiinalaiset Jeesuksen morsiuspukuun puettuina Jerusalemin marssilla. Pidetään huoli siitä, että syksyllä 2023 olemme runsaslukuisesti Suomesta mukana marssimassa!

ICEJ:n lehtimajajuhlamatka ajoittuu 28.9.-7.10.2023 ajalle. Lähtö on Helsingistä.  Matkanjoihtajana toimii Jani Salokangas ja hän on räätälöinyt tälle matkalle monta upeaa retkipäivää erikoiskohteisiin, jolloin saamme tutustua Pyhään Maahan uudelta näkökulmalta. Hän on asunut maassa kuusi vuotta ja siltä pohjalta hän vie retkeläiset, konkarinkin, saamaan aivan tuoretta näkökulmaa Israelin ihmeelliseen maahan. Nyt kannattaa hypätä mukaan!

HInta 2450€/hlö kahden hengen huoneessa. HInta sisältää lennot (Turkish Airlines) yhdellä välilaskulla,  kaikki retket Galileassa ja Jerusalemissa. Majoitus hotelli Leonardo Club, Tiberias (3 yötä) ja hotelli Caesar Jerusalemissa (6 yötä), puolihoito eli runsas aamiainen ja päivällinen seisovasta pöydästä, siirtokuljetukset hotelleihin ja lentokentälle sekä lehtimajajuhlakuljetukset Tiberiaksessa. Jerusalemin kohteiden lisäksi retket Kuollut meri, Yardenit-kastepaikka (jossa voit halutessasi käydä upotuskasteella!) ja Golanin kukkulat.

Huom.ICEJ:n konferenssipaketti ei siälly hintaan ja se hoidetaan erikseen ICEJ:n toimiston kautta. Esim. Galilea ja Jerusalem-paketti on 499€ (pelkkä Jerusalem-paketti on 399€). Suosittelen pakettia Galilea-Jerusalem, jolloin on mahdollisuus osallistua aloitusiltaan ja toiseen iltatilaisuuteen Tiberiaksessa. Konferenssipaketin voi ostaa joko suomalaisella verkkopankilla tai kortilla osoitteessa. feast.icej.org/fi, jolloin se on suomenkielinen, kun lisäät osoitteeseen fi-päätteen kauttaviivan jälkeen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut:  Evelyn Hynynen, 040-5185954 tai
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)