Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

UNELMISTA TOTTA!

 

Kajaanin Rauhan Majatalon upeassa miljöössä sinulla on nyt mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle yhteydessä itseen, toisiin ja Jumalaan. Kurssi sisältää kahdeksan jaksoa. Kurssilla edellytetään sitoutumista kaikkiin jaksoihin.

 

 

Kukoistatko? Unelmien polulla saat eväitä kasvaa itsesi kokoiseksi ja voittaa niitä tekijöitä, jotka estävät sinua kukoistamasta...

 

 

Unelmoitko? Vai oletko kadottanut unelmasi? Mitkä tekijät estävät unelmasi toteutumisen? Haluatko muutosta? Millaisia tunteita, ajatuksia ja muistoja kannat mukanasi? Miksi reagoit asioihin niin kuin reagoit? Tunnetko ilottomuutta, levottomuutta, turhautumista tai ahdistusta?  Mietitkö elämän suunnan tarkistamista? Kaipaatko aikaa, paikkaa ja ryhmää, jossa voit pysähtyä kuuntelemaan itseäsi ja sitä, mihin sinut on oikeasti tarkoitettu? Elätkö kutsumustasi todeksi? Haluatko löytää kutsumuksesi ja sen toteutumista estävät tekijät? Haluatko elää eikä vain selviytyä? Haluatko löytää elämän- ja luomisenilon? Mikä on Jumalan unelma sinusta?

 

 

Unelmista totta! on sielunhoitovuosi, jonka kuluessa saat rauhassa pysähtyä elämäsi äärelle. Ei kirjatehtäviä.  Menetelminä toiminnalliset ryhmätyömenetelmät, psykodraama, yhteinen kasvuprosessi ja rukous.

 

 

AIKATAULU 2024:

 

KAHDEKSAN JAKSOA maanantai-ilasta klo 18 keskiviikkoon klo 14 vuoden 2024 kuluessa seuraavan aikataulun mukaisesti:

 

28.-30.4., 19.-21.5., 17.-19.6., 12.-14.8., 23.-25.9. , 28.-30.10. ,25.-27.11. ja  16.-18.12.

 

 

Kurssikoko: min.4, max 12

 

Unelmista totta! -polun ohjaaja:

 

Evelyn Hynynen, psykodraamaohjaaja, bibliodraamaohjaaja, sielunhoitoterapeutti, KM, ErO, työnohjaaja

 

Hinta:

 

200€ kurssimaksu, majoitus 40€/yö, ruoka 80€/vkl. Mahdollisuus täyshoitoon, jolloin yhden viikonlopun hinta on 360€

 

 

Tied. ja ilm. : / , 

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)