Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

UNELMIEN POLKU 2021-2022

 

Kajaanin Rauhan Majatalon upeassa miljöössä sinulla on nyt mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle yhteydessä itseen, toisiin ja Jumalaan. Kurssi sisältää kahdeksan jaksoa. Kurssilla edellytetään sitoutumista kaikkiin jaksoihin.

 

 

Kukoistatko? Unelmien polulla saat eväitä kasvaa itsesi kokoiseksi ja voittaa niitä tekijöitä, jotka estävät sinua kukoistamasta...

 

 

Unelmoitko? Vai oletko kadottanut unelmasi? Mitkä tekijät estävät unelmasi toteutumisen? Haluatko muutosta? Millaisia tunteita, ajatuksia ja muistoja kannat mukanasi? Miksi reagoit asioihin niin kuin reagoit? Tunnetko ilottomuutta, levottomuutta, turhautumista tai ahdistusta?  Mietitkö elämän suunnan tarkistamista? Kaipaatko aikaa, paikkaa ja ryhmää, jossa voit pysähtyä kuuntelemaan itseäsi ja sitä, mihin sinut on oikeasti tarkoitettu? Elätkö kutsumustasi todeksi? Haluatko löytää kutsumuksesi ja sen toteutumista estävät tekijät? Haluatko elää eikä vain selviytyä? Haluatko löytää elämän- ja luomisenilon? Mikä on Jumalan unelma sinusta?

 

 

 

Unelmien polku on sielunhoitovuosi, jonka kuluessa saat rauhassa pysähtyä elämäsi äärelle. Ei kirjatehtäviä.  Menetelminä toiminnalliset ryhmätyömenetelmät, yhteinen kasvuprosessi ja rukous.

 

AIKATAULU 2021 :

 

 22.-24.10., 12.-13.11.. 17.-19.12. + VIISI JAKSOA VUODEN 2022 PUOLELLA

 

 

Kurssikoko: min.4, max 12

 

Unelmien polun ohjaaja:

 

Evelyn Hynynen, psykodraamaohjaaja, bibliodraamaohjaaja, sielunhoitoterapeutti, Km, ErO, työnohjaaja

 

Hinta:

 

230€ kurssimaksu, majoitus 40€/yö, ruoka 50€/vkl. Mahdollisuus täyshoitoon.

 

 

Tied. ja ilm. : / , Ilm.viim.17.9.2021

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)