Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Raamatun elämänhistoriat 2018

RAAMATUN ELÄMÄNHISTORIAT

6.-8.4., 4.-6.5., 10.-12.8.,7.-9.12.


 

Rikas, rakas Raamattu! Neljän viikonlopun kokonaisuus, jossa saat perehtyä Raamatun elämänhistorioihin monikerroksisesti niin kokemuksellisen bibliodraaman kuin teoreettisenkin opetuksen kautta. Rukous on osa koulutuskokonaisuutta.

 

 


Kurssi antaa eväitä omaan henkilökohtaiseen kasvuun ja mahdollistaa pääsyn löytöretkelle Raamatun aikaisten ihmisten arkielämään. Elia oli yhtä vajavainen kuin mekin Raamatun sanoin. Ja kuitenkin hän teki voimallisia tekoja, joiden hedelmä on kantanut hyvää satoa tähän päivään saakka.

Bibliodraama ei edellytä näyttelemisen taitoja vaan se on Raamatun kertomusten uudelleen elämistä ja katsomista asioita yksilön, perheen, yhteisön että meneillään olevan  aikakauden näkökulmasta. Menetelmä tekee Raamatun kertomukset eläviksi ja helpottaa Raamatun opetusten soveltamista omaan henkilökohtaiseen elämään. Kurssilla ei ole kirjatehtäviä. Se on matka Raamatun elämäntarinoihin, itseen, lähimmäisiin ja Jumalaan.

 

KOULUTUKSESTA VASTAA:  KM, ErO, kirjailija, bibliodraamaohjaaja, psykodraamaohjaaja, sielunhoitoterapeutti Evelyn Hynynen

HINTA: 200€kurssimaksu, maj.80€, ruoka 50€

ILMOITTAUTUMINEN: 20.3.2018 mennessä (vapaamuotoinen haku)

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)