Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Raamattukouluviikot

Vuoden 2019 kuluessa on neljä erilaista Raamattukouluviikkoa.
14.-20.1. tutustumme Raamatun eri henkilöiden elämänkaariin Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Vain ruoka ja majoitus on maksullista. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Kajakrist ry:n ja TV7:n kanssa. Ks lisää aiheesta Erilainen Raamattukouluviikko.

Toisena Raamattukouluviikko-opetuksena suosittu Raamatun opettaja Pauli Karppinen jakaa Raamatun ihmeellisestä maailmasta ruisleipää...

 

Rikas, rakas Raamattu! Kolmen viikon kokonaisuus, jossa saat perehtyä Raamatun elämänhistorioihin monikerroksisesti niin kokemuksellisen bibliodraaman kuin teoreettisenkin opetuksen kautta. Rukous on osa koulutuskokonaisuutta.

 

 Raamattukouluviikot antavat eväitä omaan henkilökohtaiseen kasvuun ja mahdollistaa pääsyn löytöretkelle Raamatun aikaisten ihmisten arkielämään. Elia oli yhtä vajavainen kuin mekin Raamatun sanoin. Ja kuitenkin hän teki voimallisia tekoja, joiden hedelmä on kantanut hyvää satoa tähän päivään saakka.

 

 

Bibliodraama, jolla osin sovelletaan Raamatun tekstejä,  ei edellytä näyttelemisen taitoja vaan se on Raamatun kertomusten uudelleen elämistä ja katsomista asioita yksilön, perheen, yhteisön että meneillään olevan  aikakauden näkökulmasta. Menetelmä tekee Raamatun kertomukset eläviksi ja helpottaa Raamatun opetusten soveltamista omaan henkilökohtaiseen elämään. Kurssilla ei ole kirjatehtäviä. Se on matka Raamatun elämäntarinoihin, itseen, lähimmäisiin ja Jumalaan.

 

KOULUTUKSESTA VASTAA:  Pauli Karppinen ja Evelyn Hynynen

 

HINTA: 390€ täyshoidolla 7 viikko (marraskuun viikot), tammikuussa vain majoitus 40€/yö ja ruoka 35€/päivä

 

ILMOITTAUTUMINEN: 1.11. marraskuun viikoille ja Israelissa tapahtuvalle viikolle 23.-30.11. viimeinen sitova ilmoittatutumispäivä on 1.10.2019

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)