Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

OMAN KASVUN POLKU 2019

OMAN KASVUN POLKU 2019

 

Kajaanin Rauhan Majatalon upeassa miljöössä sinulla on nyt mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle yhteydessä itseen, toisiin ja Jumalaan. Kurssi sisältää kahdeksan jaksoa. Kurssilla edellytetään sitoutumista kaikkiin jaksoihin.

 

 

Kukoistatko? Oman kasvun polulla saat eväitä kasvaa itsesi kokoiseksi ja voittaa niitä tekijöitä, jotka estävät sinua kukoistamasta...

 

 

Haluatko muutosta? Millaisia tunteita, ajatuksia ja muistoja kannat mukanasi? Miksi reagoit asioihin niin kuin reagoit? Tunnetko ilottomuutta, levottomuutta, turhautumista tai ahdistusta?  Mietitkö elämän suunnan tarkistamista? Kaipaatko aikaa, paikkaa ja ryhmää, jossa voit pysähtyä kuuntelemaan itseäsi ja sitä, mihin sinut on oikeasti tarkoitettu? Elätkö kutsumustasi todeksi? Haluatko löytää kutsumuksesi ja sen toteutumista estävät tekijät? Haluatko elää eikä vain selviytyä? Haluatko löytää elämän- ja luomisenilon?

 

Oman kasvun polun teemat  jaksoille:

Kuka minä olen: Jumalan unelma minusta ja uskallanko tulla näkyväksi? Syntymään liittyvät vaiheet. Lapsuuden vaikutus. Murroasiän moni-ilmeisyys. Nuoren aikuisen haasteet ja omille siiville nousu. Aikuisuus, vastuunotto  ja itsenäistyminen. Menneiden sukupolvien vaikutus itseen. Oma kasvupolku suhteessa ryhmään.

 

Oman kasvun polku on sielunhoitovuosi, jonka kuluessa saat rauhassa pysähtyä elämäsi äärelle. Ei kirjatehtäviä.  Menetelminä toiminnalliset ryhmätyömenetelmät, yhteinen kasvuprosessi ja rukous.

 

AIKATAULU 5 jaksolle:

 

 5.-6.8.2019, 9.-10.9.2019, 7.-8.10.2019, 4.-5.11.2019 ja 2.-3.12.2019

 

 

 

 

 

 

Kurssikoko: min.4, max 12

 

Oman kasvun polun ohjaaja:

 

Evelyn Hynynen, psykodraamaohjaaja, bibliodraamaohjaaja, sielunhoitoterapeutti, Km, ErO, työnohjaaja

 

Hinta:

 

230€ kurssimaksu, majoitus 40€/yö, ruoka 50€/vklMahdollisuus täyshoitoon. Voit myös ruokailla ja majoittua muualla.

 

Tied. ja ilm. : / 040-5185954

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)