Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Nyt on aika rukoilla!

Marraskuusta eteenpäin Rauhan Majatalossa on mahdollisuus tulla rukoilemaan ja hiljentymään lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi. Maassamme ja koko maailmassa on nyt tilanteita, joiden vuoksi on tärkeää ottaa erityisesti aikaa rukoukseen ja hiljentymiseen. Jokaisella on oma huone ja yhteisissä tiloissa on mahdollisuus halutessaan rukoilla yhdessä toisten kanssa.
Muutama vuosi sitten Herra kutsui minua antamaan enemmän aikaa rukoukseen. Pyysin Jumalalta jotain, mikä auttaisi minua motivoitumaan ja keskittymään rukoustyöhön.

Pian pyyntöni jälkeen näin seuraavanlaisen näyn: 
Minua kuljetettiin eri paikkakuntien yläpuolella. Oli suuria kaupunkeja sekä Suomessa että ulkomailla, joissa oli vain muutamia valoja, suurelta osin täysin pimeitä paikkoja. Oli isoja pilvenpiirtäjiä, jotka olivat täysin pimeitä. Tai jossakin pilvenpiirtäjässä oli jossakin ikkunassa valo, mutta muutoin talo oli pimeä. Sitten oli joku yksittäinen mökki korven keskellä, josta loisti valtavan iso valo valaisten koko alueen. Ihmettelin sitä, mitä näin. Kysyin Jumalalta, mitä tämä oikein tarkoittaa. Herra vastasi: jokaisessa paikassa, missä nyt näet valon, parhaillaan joku rukoilee.

Siitä saakka olen halunnut tehdä kaikkeni, että siellä, missä ikinä olen, on aina valot päällä! Motivaatio rukoilla löytyi oitis. Ja on kestänyt. Pidetään valot päällä, siellä missä itse kukin kuljemme ja olemme!

Tervetuloa pitämään valoja päällä Rauhan Majatalossa! Tule rukoilemaan lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi!

Hinta: 40€/yö omatoimimajoituksella ( keittiö ja astiat käytettävissä ), sisältää liinavaatteet ja saunamahdollisuuden


Majoitusvaraukset: tai puh.0405185954
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)