Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Rauhanjuhla

Taidokkaasti soitettu viulu ja kainuun kesäilta - taivaskokemus maan päällä! Kesällä 2013 oli Beitshalom -Rauhan juhla!  Sergei Popovin upeasta konsertista saat halutessasi ostaa dvd-tallenteen!  Voit myös tilata Sergei Popovin cd- tai muita dvd-tallenteita Rauhan Majatalosta.


Vuosina 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 ja 2011 maailmankuulu viulisti Sergei Popov on soittanut Rauhan Majatalon pihamiljöössä suoraan monien paikalle kokonntuneiden sydämiin Jumalan armon auringon syleilyssä.


Kesällä on mahdollsiuus kiittää Taivaan Isää monenlaisista uusista asioista, ihmeistä, joita Hän on saanut tehdä näkyväksi omalla voimallaan ja yllättävillä inspiroinneillaan!  

Usko, toivo ja rakkaus saavat siivet alleen! Kokemus, jota ei kannata missata! KILVOITTELE! Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, ettei kukaan ottaisi kruunuasi. On voittopalkintoja, joiden eteen kilvoittelu vaikuttaa iankaikkisuuteen saakka!

 

Illoille oman tunnelmansa on tuonut Israelin ennalleen asettamisen teema, jonka kautta voi pysähtyä ihmettelemään niin Israelin kotiinpaluuta kuin pienen ihmisen kaipuuta Jumalan läheisyyteen ja huolenpitoon.

 

Toinen toisensa kohtaaminen lisää uskoa ja luottamusta Jumalan hyvyyteen ja siihen että meillä kaikilla on yhteinen Isä, jonka rakkaus ja armo kantavat suurempienkin koettelemusten keskellä. Todellinen rauha on mahdollista vain Jeesuksen armon ja anteeksiantamuksen synnyttämänä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)