Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Rakkaus Raamattuun, Pauli Karppinen, 5.-6.10.

Nyt sinulla on upea mahdollisuus tutustua Raamatun sanomaan todellisen Raamatun Sanan konkarin Pauli Karppisen opastuksella!

 

Rikas, rakas Raamattu! Viikonlopun kokonaisuus, jossa saat perehtyä Raamattuun  monikerroksisesti niin kokemuksellisen kuin teoreettisenkin opetuksen kautta. 

 


Kurssi antaa eväitä omaan henkilökohtaiseen kasvuun ja mahdollistaa pääsyn löytöretkelle Raamatun aikaisten ihmisten arkielämään. Elia oli yhtä vajavainen kuin mekin Raamatun sanoin. Ja kuitenkin hän teki voimallisia tekoja, joiden hedelmä on kantanut hyvää satoa tähän päivään saakka.

 

Pauli Karppisen mielenkiintoinen tapa ja lukuista kokemukset tekee Raamatun kertomukset eläviksi ja helpottaa Raamatun opetusten soveltamista omaan henkilökohtaiseen elämään. Kurssilla ei ole kirjatehtäviä. Se on matka Raamatun elämäntarinoihin, itseen, lähimmäisiin ja Jumalaan.

 

KOULUTUKSESTA VASTAA:  pastori Pauli Karppinen

 

HINTA: 250€, ( 100€ kurssimaksu, maj.80€, ruoka 70€ )

 

 

ILMOITTAUTUMINEN: 28.9.2018 mennessä

 

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)