Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Rakkaus Raamattuun, Pauli Karppinen, 11.-30.11.

Nyt sinulla on upea mahdollisuus tutustua Raamatun sanomaan todellisen Raamatun Sanan konkarin Pauli Karppisen opastuksella!

 

Rikas, rakas Raamattu! Kolmen viikon opetuskokonaisuus, jossa saat perehtyä Raamattuun  monikerroksisesti niin kokemuksellisen kuin teoreettisenkin opetuksen kautta.

 

 

Kolmannen viikon opetus tapahtuu Israelissa, jolle matkalle sitovat ilmoittautumiset on oltava viimeistään 1.10.2019. Alustava hinta Israelissa tapahtuvalle Raamattukouluviikolle on noin 1500€ (hinta tarkentuu myöhemmin, kun kaikki matkaan vaikuttavat tekijät saadaan varmistettua).  Tiedustelut ja ilmoittautumiset Rauhan Majataloon.

 

 

Jokainen Raamattukouluviikko on myös oma kokonaisuutensa, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua vain yhteen, jos ei ole mahodllisuutta osallistua koko kokonaisuuteen. Myös Israelin opetusviikko on oma kokonaisuutensa, jolloin halutessasi voit osallistua vain siihen.

 

Suositeltavaa on osalistuminen viikko-ohjelmaan, mutta myös päiväkävijänä on mahdollista käydä mukana kuuntelemassa opetusta. Tällöin on eri hinta kullekin opetusjaksolle, ruokailulle ja tarvittavalle majoitukselle.

 


Kurssi antaa eväitä omaan henkilökohtaiseen kasvuun ja mahdollistaa pääsyn löytöretkelle Raamatun aikaisten ihmisten arkielämään. Elia oli yhtä vajavainen kuin mekin Raamatun sanoin. Ja kuitenkin hän teki voimallisia tekoja, joiden hedelmä on kantanut hyvää satoa tähän päivään saakka.

 

Pauli Karppisen mielenkiintoinen tapa ja lukuista kokemukset tekee Raamatun kertomukset eläviksi ja helpottaa Raamatun opetusten soveltamista omaan henkilökohtaiseen elämään. Kurssilla ei ole kirjatehtäviä. Se on matka Raamatun elämäntarinoihin, itseen, lähimmäisiin ja Jumalaan.

 

KOULUTUKSESTA VASTAA:  pastori Pauli Karppinen

 

HINTA: täyshoidolla 390€/viikko, ( 150€ kurssimaksu, maj.140€, ruoka 100€ )

             Israelissa 23.-30.11. tapahtuvan matkan hinta yhteensä noin 1500€

 

             (hinta tarkentuu myöhemmin, kun kaikki matkaan vaikuttavat tekijät saadaan varmistettua)

HUOM: ILMOITTAUTUMINEN ISRAELIN MATKAN OSALTA OLTAVA VIIMEISTÄÄN 1.10.2019!

 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN: 1.11.2019 mennessä(kahdelle ensimmäiselle raamattukouluviikolle, jotka järjestetään Kajaanin Rauhan Majatalossa)

 

 

"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)