Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Iloa ja voimaa arkeen -Psykodraamakurssit

Psykodraamakurssilla elämään alkaa löytyä värejä! Psykodraama - oiva menetelmä sielunhoidon apuvälineenä!  Mahdollisuus saada parantumista omaan eheytymiseen ja saada voimavaroja arkeen sekä uutta luovaa otetta elämään.  Hae elämääsi laatua !

 

YKSITTÄISET  PSYKODRAAMAKURSSIT VUONNA 2020:

 

28.-30.8. ja 23.-25.10.


Iloa ja voimaa arkeen! Antoisa ja mielenkiintoinen tapa katsoa elämän kipukohtia, löytää luovuuden lähteille ja jatkaa matkaa huojentunein mielin.  Rukous on osa työskentelyä. Ohjaajana Psykodraamaohjaaja Evelyn Hynynen.                                                         

 

 

 

Psykodraamakurssit on tarkoitettu niille henkilöille, jotka haluavat saada uutta näkökulmaa elämäänsä ja palvelutehtäviinsä.

 

Nyt – aikaa itselle, toisille ja Jumalalle!

 

Suo itsellesi aikaa elpymiseen, kipeiden asioiden kohtaamiseen ja niiden läpikäymiseen. On aika katsoa asioita sellaisina kuin ne ovat olleet sinun kokemanasi! Jumala rakastaa totuutta salatuimpaan saakka ja vain totuuden kohtaamisen kautta voit löytää vapauden menneisyyden vankiloista.

 

Kurssi, joka auttaa kutsun ennalleen asettamisessa! Voit löytää itsellesi uusia visioita ja näkyjä siitä, mihin Jumala on halunnut käyttää sinun elämäsi kaivokokemukset. Hän ei tee virheitä vaan on luvannut laittaa pahan palvelemaan omia oikeasti hyviä tarkoitusperiään! Kokeile!

 

Psykodraamakoulutus on ammattitaitoa edistävää ja ylläpitävää koulutusta, joka on suunnattu seurakuntien ja eri kristillisten yhteisöjen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kouluttamiseen. KOULUTUS SOPII  OMAN KASVUN TUEKSI TAUSTASTA RIIPPUMATTA KENELLE TAHANSA, JOKA ON HALUKAS KOHTAAMAAN ELÄMÄÄNSÄ JA LÖYTÄMÄÄN SIIHEN UUSIA NÄKÖKULMIA JA JUMALAN UUTTA LUOVAA VOIMAA.

 

Koulutuksessa tutustutaan psykodraaman perusperiaatteisiin, itseen, menneisyyden vaikutukseen perusroolien ja niiden käytön tunnistamisessa. Koulutuksessa lisätään itse- ja ihmistuntemusta, kohdataan aikaisempia, nykyisiä ja tulevia ongelmatilanteita, kehitetään luovuutta, ilmaisukykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä tutustutaan psykodraamamenetelmään toiminnallisena ryhmätyö- ja terapiamenetelmänä. Koulutus on perusarvopohjaltaan kristillistä ja rukous on osa työskentelyä.

 

 

MITÄ PSYKODRAAMA ON? 

 

Psykodraamamenetelmä on yksi terapiamenetelmistä. Siinä menneitä omaa elinvoimaa ja luovuutta rajoittavia kokemuksia eletään uudelleen ottamalla rooleja ja kokemalla roolien kautta elämäntilanteisiin liittyneitä ulottuvuuksia ja tunnevivahteita. Menetelmä lisää ymmärtämystä itseä ja läheisiä kohtaan sekä mahdollistaa vääristyneiden elämänkuvioiden tutkimisen ja oman elämän valintojen osalta uudelleen arvioinnin ja uusien tarpeellisten taitojen opettelun.

 

Psykodraama on ryhmäterapiamuoto, jossa kullakin ryhmäläisellä on mahdollisuus oman kasvunsa tueksi saada muiden ryhmäläisten kokemukset ja välittäminen. Menetelmä ohittaa ihmiselle tyypilliset selittelytavat ja mahdollistaa menneisyyden kohtaamisen uudella parantavalla tavalla.

 

Psykodraamamenetelmiä voidaan käyttää myös uusien taitojen opetteluun ja itselle vaikeiden tilanteiden harjoitteluun turvallisessa ympäristössä. Tällöin Jumalan luomisvoimat meissä mahdollistavat sellaisten reittien löytämisiä, jotka tukevat kasvuamme ja vahvistavat minuuttamme ainutkertaisina ja arvokkaina ihmisinä.

 

Rauhan Majatalossa pidettävät psykodraamakoulutukset ovat perusarvopohjaltaan kristillisiä ja rukous on osa koulutusta.

 

KURSSIKOKO

 

Kurssille otetaan korkeintaan 12 osallistujaa (väh.4).

 

Kouluttaja:      Evelyn Hynynen, KM, ErO, bibliodraamaohjaaja, kirjailija,

                          sielunhoitoterapeutti, psykodraamaohjaaja

 

Koulutuksen ajoitus ja laajuus:  Mahdollisuus osallistua kuhunkin yksittäiseen  jaksoon oman elämäntilanteesi mukaan.

 

 

 

 

Koulutuksen hinta:Kahden päivän koulutusjakso maksaa 350€ (kurssimaksu 230€ + täysihoito 120€, sis.alv). Mahdollisuus ottaa vain kurssiosuus.

 

Tiedustelut  ja ilmoittautumiset   puh.  tai  sähköpostitse e-mail:

 

 "Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)