Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Isän sydän A-kouluviikko 9.-15.6.2019

Jumala - todellinen Isämme - rakasti maailmaa niin paljon, että Hän antoi ainoan Poikansa Jeesuksen. Ristillä sovitustyön kautta Jeesus avasi meille tien takaisin Isän luo. Ilmestys Jumalasta Isänä ja ilmestys Isän ihmeellisesti rakkaudesta asettaa ennalleen elämämme perustuksia ja vahvistaa todellista identiteettiämme taivallisen Isän poikina ja tyttärinä.

Opettajina  Helene King Skotlannista ja Pekka Daniel Rimpeläinen, joka on johtanut Suomen Fatherheart Finland -järjestöä jo toistakymmentä vuotta. Järjestö on suomalaiselta nimeltään Isänsydän Suomi. Järjestön kautta monet ovat saaneet elämäänsä uutta toivoa ja näkökulmaa siitä, mitä on olla taivaallisen Isän tytär ja poika. Tässä tietoisuudessa saa levätä Isän sylissä, tietää, että isä pitää huolen kaikissa elämäntilanteissa ja kantaa kaikkina päivinä omalla ihmeelisellä rakkaudellaan. Tämä rakkaus on saanut monen suomalaisen naisen ja miehen sydämen parantumaan ja alkamaan jälleen sykkiä elämää.

Tarkemmin tietoa ja ilmoittautumiset koordinaattori Liisa Miettusenen 044-5754848 tai
ks.lisää    www.fhfinland.fi

               
 
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)