Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Hiljaisuuden Retriitti

 HIljaisuuden retriitti  7.-9.5.2021 (ilm.viim. 2.5.)

Ota aikaa kiireen ja hälinän keskeltä itseäsi, luontoa ja Jumalaa varten. Hiljaisuudessa monet asiat selkiintyvät ja kykenet kuulemaan, mikä on olennaista ja merkityksellistä juuri nyt elämässäsi. Saat olla nimettömänä läsnä. Nyt et tarvitse olla millään tavalla sosiaalinen vaan sinua rohkaistaan kääntymään sisäänpäin ja katsomaan hetki, mitä sieltä löytyy. Usein silloin päästään aarteiden äärelle! Viikonloppu, joka antaa takaisin!

Rauhan Majatalon kaunis, luontorikas ympäristö sekä lämmin sisustus antavat hyvät puitteet Hiljaisuuden retriitille ja itse kunkin omille prosesseille retriitin kuluessa. Yhteys ilman sanoja saattaa olla joskus vahvempi kokemus, kun sanojen kanssa. Tule ja koe, mitä on olla hiljaisuudessa, Jumalan läsnäolossa ja toinen toistensa seurassa tasavertaisina Jumalan ihmeinä. Retriittiperinteeseen kuuluvat laulut ja Raamatun sanan paikat ovat osa HIljaisuuden retriitin ohjelmaa.

Vetäjinä toimivat Outi Kärnä ja Evelyn Hynynen.
HInta täyshoidolla 330€. 

Alapuolen kuvagalleria Rauhan Majatalosta  retriittipaikkana."Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)