Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Lyhytkurssit

Ota hetkeksi aikaa kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa kauniissa ympäristössä, hyvän ruoan ja antoisan yhdessä olemisen kautta. Tutustu koulutustarjontaamme ja valitse itsellesi sopivat koulutukset tai lyhytkurssit.

Nyt sinulla on upea mahdollisuus tutustua Raamatun sanomaan todellisen Raamatun Sanan konkarin Pauli Karppisen opastuksella!
 
Rikas, rakas Raamattu! Viikonlopun kokonaisuus, j...
Viikonlopun anti niin itselle omaan jaksamisenn kuin välineiksi toisten rinnalla kulkemisessa. Antoisa viikonloppu ! Varaa paikkasi ajoissa...
Nyt huippuviikonloppu Pyhän Hengen lainalaisuuksista! Ilmoittautuminen 17.5. mennessä
Nyt hemmottele itseäsi! Tai anna lahjaksi ystävälle ikimuistoinen kokemus! Ilm.8.2.mennessä
Hae elämääsi laatua! Psykodraama antaa uusia näkökulmia elämääsi... Hyvää ja syvää kohtaamista itsen, toisten ja Jumalan kanssa! Ilmoittaudu pian!
Nyt sinulla on oiva mahdollisuus osallistua yhteiseen rukoukseen Rauhan Majatalossa Suomen ja Israelin ennalleen asettamisen puolesta! Joka kuukausi järjestämme  Rukoile rauhaa Jerusalemille...
Hyvää antia nyt Kajaanissa! Tule mukaan mielenkiintoiseen viikonloppuun! Varaa paikkasi ajoissa!
KESÄN HUIPPUVIIKKO! Israelista Rachel ja Efraim Naggari. 26.-28.7. päättyen sapattiateriaan Ilmoittaudu pian!

Tervetuloa viettämään rauhaisaa joulun aikaa Rauhan Majatalon talvisissa maisemissa 2018
 
MAHDOLLISUUS VUOKRATA TILOJA OMATOIMILOMAILUUN ! Perheen tai ystävien k...
17.-20.7.Tule ja koe kauneimmassa suvessa jotain siitä, mitä Jumala voi tehdä elämässäsi !Anne Miettinen Australiasta ja Hosea ry:stä
Kesällä 2013 on jälleen Beitshalom -Rauhan juhla!  Sergei Popovin upeasta konsertista saat hänen tulonsa estymisen vuoksi tänä vuonna ostaa dvd-tallenteen! 
Vuosina 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 20...
Rauhan Majatalo on oivallinen paikka retriitin viettoon! Tilaa paikkaa oman ryhmäsi retriittipaikaksi  tai anna toivomuksesi, milloin haluat meidän järjestämälle retriitille mukaan.
 ...
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)