Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Lyhytkurssit

Ota hetkeksi aikaa kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa kauniissa ympäristössä, hyvän ruoan ja antoisan yhdessä olemisen kautta. Tutustu koulutustarjontaamme ja valitse itsellesi sopivat koulutukset tai lyhytkurssit.

VARUSTAUDU VOITTAMAAN! 22.-26.11. JA 29.-3.12. Maailmanlaajuisessa palvelutyössä mukana olut GEORGE JOHNSON opastaa varustautumaan tuleviin päiviin! OTA AIKAA JA TULE PÄIVÄKSI TAI KOKO AJAKSI!
24.-26.9. Isralein kadonneet heimot Suomessa - heimokonferenssi. Sirkku Saba ja Kari Kangasharju opastaa heimoviikonlopussa Israelin kadonneiden heimojen ja raamatullisten juhlien saloihin. TUle mukaa...
21.-23.5.2021 On aika nähdä, kuinka valtava on Jumalan voima ja suuruus! Juha Ketola ja Sirpa Survo Jumalan käsikassaroina...Tule etsimään Herraa! Ilmoittaudu pian!
Salme ja Rauno Helppi ym.tekevät kaikille avoimesta viikosta todellisen Jumalan hoitoviikon, jossa saat Raamatun opetusten, rukousten ja ylistyksen lisäksi levätä, ulkoilla, saunoa, saada hyvää ruokaa...
Iloa ja voimaa arkeen! 23.-25.10... Antoisa ja mielenkiintoinen tapa katsoa elämän
kipukohtia, löytää luovuuden lähteille ja jatkaa matkaa huojentunein
mielin. ILMOITTAUDU PIAN!
Nyt sinulla on oiva mahdollisuus osallistua yhteiseen rukoukseen Rauhan Majatalossa Suomen ja Israelin ennalleen asettamisen puolesta! Joka kuukausi järjestämme  Rukoile rauhaa Jerusalemille...
Hyvää antia nyt Kajaanissa! Tule mukaan mielenkiintoiseen viikonloppuun! Varaa paikkasi ajoissa!
KESÄN HUIPPUVIIKONLOPPU! 2.-4.7.alkaen sapattiaterialla. Opetus: Tuija Valtanen ja Jani Salokangas. Ilmoittaudu pian!

Tervetuloa viettämään rauhaisaa joulun aikaa Rauhan Majatalon talvisissa maisemissa 
 
MAHDOLLISUUS VUOKRATA TILOJA OMATOIMILOMAILUUN ! Perheen tai ystävien...
15.-18.7.Tule ja koe kauneimmassa suvessa jotain siitä, mitä Jumala voi tehdä elämässäsi !Anne Miettinen Australiasta ja Hosea ry:stä
Kesällä 2013 on jälleen Beitshalom -Rauhan juhla!  Sergei Popovin upeasta konsertista saat hänen tulonsa estymisen vuoksi tänä vuonna ostaa dvd-tallenteen! 
Vuosina 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 20...
Ota aikaa kiireen ja hälinän keskellä itseäsi, luontoa ja Jumalaa varten! 7.-9.5.2021 on tähän hieno mahdollisuus! Ilmoittaudu nyt!
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)