Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Lyhytkurssit

Ota hetkeksi aikaa kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa kauniissa ympäristössä, hyvän ruoan ja antoisan yhdessä olemisen kautta. Tutustu koulutustarjontaamme ja valitse itsellesi sopivat koulutukset tai lyhytkurssit.

LUMI JA TULI ! 11.-14.4.2024
Stefaan Hugo Etelä-Atrikasta - nyt kannattaa tulla kokemaan Jumalan suuruutta mielenkiintoisella tavalla! Ilmoittaudu pian!
Nyt huippumahdollisuus saada olla vastaanottamassa niin ihmisiltä kuin Jumalaltakin! Lepoa arjen keskelle! Luovuudelle ja ilolle tilaa! Olet ainutlaatuinen nainen! Olet rakastettu! Hemmottelu ja naise...
YLISTYSTANSSEJA 8.-10.12.2023, Ulpu Tasala ja Evelyn Hynynen opastavat ylistyksen saloihin. Tule iloitsemaan yhteydestä ja Jumalan läsnäolosta!
HUUTAVAN LÄHDE 29.9.-1.10.
Gennadi Shaulov Israelista kertoo mielenkiintoisella ja koskettavalla tavalla Jumalan suuruudesta. Tule mukaan!
Sielunhoitoviikko! Elämänkaaresi on ainutlaatuinen. Jaa se ja ylläty Jumalan kantovoiman suuruudesta! Tule eheytymään menneisyyden haavoista ja löytämään voimavaroja uuteen! Ilmoittaudu ajoissa!

Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat aihesta Hengen, sielun ja ruumiin parantuminen.Anna Jumalan parantaa sinua! Tule mukaan ja varaa paikkasi ajoissa!
9.-11.8.2024 Isralein kadonneet heimot - heimokonferenssi, jossa tutustutaan Israelin kadonneiden heimojen saloihin. Tule mukaan! Ilmoittaudu nyt!
21.-23.5.2021 On aika nähdä, kuinka valtava on Jumalan voima ja suuruus! Juha Ketola ja Sirpa Survo Jumalan käsikassaroina...Tule etsimään Herraa! Ilmoittaudu pian!
Christiano Barbosa ja Esa Jaakkola sekä Jaana Yrttiaho tekevät todellisen Jumalan hoitoviikon, jossa saat Raamatun opetusten, rukousten ja ylistyksen lisäksi levätä, ulkoilla, saunoa, saada hyvää ruok...
Iloa ja voimaa arkeen! Antoisa ja mielenkiintoinen tapa katsoa elämän
kipukohtia, löytää luovuuden lähteille ja jatkaa matkaa huojentunein
mielin. ILMOITTAUDU PIAN!
Nyt sinulla on oiva mahdollisuus osallistua yhteiseen rukoukseen Rauhan Majatalossa Suomen ja Israelin ennalleen asettamisen puolesta! Joka kuukausi järjestämme  Rukoile rauhaa Jerusalemille...
KESÄN HUIPPUVIIKONLOPPU! 5.-7.7.2024, alkaen sapattiaterialla. Opetus: Jani Salokangas, Tuija Valtanen, John Remes ja Timo Juusola. Ylistys: Marja Juusola. Ilmoittaudu pian!

Tervetuloa viettämään rauhaisaa joulun aikaa Rauhan Majatalon talvisissa maisemissa 
 
MAHDOLLISUUS VUOKRATA TILOJA OMATOIMILOMAILUUN ! Perheen tai ystävien...
15.-18.7.Tule ja koe kauneimmassa suvessa jotain siitä, mitä Jumala voi tehdä elämässäsi !Anne Miettinen Australiasta ja Hosea ry:stä
Kesällä 2013 on jälleen Beitshalom -Rauhan juhla!  Sergei Popovin upeasta konsertista saat hänen tulonsa estymisen vuoksi tänä vuonna ostaa dvd-tallenteen! 
Vuosina 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 20...
Ota aikaa kiireen ja hälinän keskellä itseäsi, luontoa ja Jumalaa varten! 7.-9.5.2021 on tähän hieno mahdollisuus! Ilmoittaudu nyt!
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)