Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Lyhytkurssit

Ota hetkeksi aikaa kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa kauniissa ympäristössä, hyvän ruoan ja antoisan yhdessä olemisen kautta. Tutustu koulutustarjontaamme ja valitse itsellesi sopivat koulutukset tai lyhytkurssit.

VAPAA PÄÄSY ! Tule ja koe taivaallisen Isän ihmeellistä rakkautta hyvässä yhteydessä. Viikonloppu, jota ei kannata missata! Ruoka ja majoitus maksullinen.
Cristiano Barbosa ja James Griffin Brasiliasta ym.tekevät kaikille avoimesta viikosta todellisen Jumalan hoitoviikon, jossa saat Raamatun opetusten, rukousten ja ylistyksen lisäksi levätä, ulkoilla, s...
Nyt sinulla on upea mahdollisuus tutustua Raamatun sanomaan todellisen Raamatun Sanan konkarin Pauli Karppisen opastuksella!
 
Rikas, rakas Raamattu! Kolmen viikon opetuskokona...
Hae elämääsi laatua! Psykodraama antaa uusia näkökulmia elämääsi... Hyvää ja syvää kohtaamista itsen, toisten ja Jumalan kanssa! Ilmoittaudu pian!
Nyt sinulla on oiva mahdollisuus osallistua yhteiseen rukoukseen Rauhan Majatalossa Suomen ja Israelin ennalleen asettamisen puolesta! Joka kuukausi järjestämme  Rukoile rauhaa Jerusalemille...
Hyvää antia nyt Kajaanissa! Tule mukaan mielenkiintoiseen viikonloppuun! Varaa paikkasi ajoissa!
KESÄN HUIPPUVIIKKO! Israelista Rachel ja Efraim Naggari. 26.-28.7. päättyen sapattiateriaan Ilmoittaudu pian!

Tervetuloa viettämään rauhaisaa joulun aikaa Rauhan Majatalon talvisissa maisemissa 2019
 
MAHDOLLISUUS VUOKRATA TILOJA OMATOIMILOMAILUUN ! Perheen tai ystävien k...
17.-20.7.Tule ja koe kauneimmassa suvessa jotain siitä, mitä Jumala voi tehdä elämässäsi !Anne Miettinen Australiasta ja Hosea ry:stä
Kesällä 2013 on jälleen Beitshalom -Rauhan juhla!  Sergei Popovin upeasta konsertista saat hänen tulonsa estymisen vuoksi tänä vuonna ostaa dvd-tallenteen! 
Vuosina 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 20...
Vuonna 2019 järjestetään kaksi HIljaisuuden retriittiä: kevätretriitti 15.-17.3.(Ilm.viim.11.3.) ja syysretsiitii 6.-8.9.  (Ilm.viim.30.8.)
Ota aikaa kiireen ja hälinän keskekltä itseäsi, luon...
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)