Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

AjankohtaisintaCristian Barbosa ja Esa Jaakkola sekä Jaana Yrttiaho tekevät todellisen Jumalan hoitoviikon, jossa saat Raamatun opetusten, rukousten ja ylistyksen lisäksi levätä, ulkoilla, saunoa, saada hyvää ruokaa...
Erilainen sukellus kutsuusi! 24.2.-26.2.alkavassa koulussa Miisu Piipari ja Evelyn Hynynen pitävät huolen siitä, että saat uudenlaisia näkökulmia Jumalan Sanaan ja mahdollisuuden rakastua Jeesukseen!...

Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat aihesta Hengen, sielun ja ruumiin parantuminen.Anna Jumalan parantaa sinua! Tule mukaan ja varaa paikkasi ajoissa!
Jumalan ja Martin Reenin johdolla uutteen! Tule mukaan: saat iloa, voimaa ja luovuutta arkeen! Elämäntarinasi on ainutlaatuinen! Anna Jumalan hoitaa sinua...20.-23.3. Taivaan Isän yllätyksiä!
Hekin lähtivät liikkeelle
Voimaa antava kurssi! Älä jää yksin, koe yhteyden voima. Opetuksista vastaavat Reijo Blommendahl, Juha Marin ja Evelyn Hynynen musiikissa Kälviän pojat.
Haluatko muutosta? Kaipaatko uutta? Kukoistatko? Nyt upea mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle yhteydessä itseen, toisiin ja Jumalaan. Kahdeksan jaksoa.
Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat ja palvelevat HYLKÄÄMISEN JA PELKOJEN teemoissa. Nyt on aikaparantua ja astua eteenpäin! Varaa paikkasi!
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)