Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

AjankohtaisintaLehtimajajuhlaviikonloppu nyt Rauhan Majatalossa. Tänä vuonna emme pääse Israeliin Lehtimajajuhlille koronapandemian vuoksi, mutta voimme viettää pienoisjuhlat yhdessä sapattiateriasta nauttien , ylis...
VAPAUTTAMINEN! 26.-27.9.
Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat ja palvelevat vapauttamisen alueella. Nyt on aika astua eteenpäin! Ilmoittaudu pian!
30.10.-1.11. On aika nähdä, kuinka valtava on Jumalan voima ja suuruus! Martti Kallionpää, Juha Ketola ja Johannse Waljus Jumalan käsikassaroina...Tule etsimään Herraa! Ilmoittaudu pian!
Ota aikaa kiireen ja hälinän keskellä itseäsi, luontoa ja Jumalaa varten! 18.-20.9.2020 tähän hieno mahdollisuus!
Haluatko muutosta? Kaipaatko uutta? Kukoistatko? Nyt upea mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle yhteydessä itseen, toisiin ja Jumalaan. Kahdeksan jaksoa.
Mahdollisesti syksyllä (aika ilmoitetaan myöhemmin). Juha Ketolan johdolla erilainen Rukouskoulutus. Tule ja koe rukouksen voimaa niin kansallisiin kuin omiinkin asioihisi ! Mielenkiintoinen seikkailu...
Hyvää antia nyt Kajaanissa! Tule mukaan mielenkiintoiseen viikonloppuun! Varaa paikkasi ajoissa!
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)