Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

AjankohtaisintaMatkalla uuteen - haluatko sinä olla? VARAA PAIKKASI AJOISSA!
KESÄN HUIPPUVIIKONLOPPU! 2.-4.7.alkaen sapattiaterialla. Opetus: Tuija Valtanen ja Jani Salokangas. Ilmoittaudu pian!
Profetaaliset päivät 13.-15.5.
Power Prayer & tiimi Miisu Piiparin johdolla opastaa profetaailsuuden saloihin. Tule mukaan kokemaan Jumalan profetaalisen virtaamisen voimaa ja sen vahvistumista oma...
Parantumispäivät 17.-19.6.
Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat aihesta häpeä ja pelko. Anna Jumalan parantaa sinua! Tule mukaan ja varaa paikkasi ajoissa!
Sielunhoitoviikko! Elämänkaaresi on ainutlaatuinen. Jaa se ja ylläty Jumalan kantovoiman suuruudesta! Tule eheytymään menneisyyden haavoista ja löytämään voimavaroja uuteen! Ilmoittaudu ajoissa!
Ota hetkeksi aikaa kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa kauniissa ympäristössä, hyvän ruoan ja antoisan yhdessä olemisen kautta. Tutustu koulutustarjontaamme ja valitse itsellesi sopivat koulutu...
12.-14-8.2022 Isralein kadonneet heimot Suomessa - heimokonferenssi. Sirkku Saba ja Kari Kangasharju opastaa heimoviikonlopussa Israelin kadonneiden heimojen ja raamatullisten juhlien saloihin. TUle m...
Hekin lähtivät liikkeelle
Voimaa antava kurssi! Älä jää yksin, koe yhteyden voima. Opetuksista vastaavat Juha Marin ja Evelyn Hynynen
Haluatko muutosta? Kaipaatko uutta? Kukoistatko? Nyt upea mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle yhteydessä itseen, toisiin ja Jumalaan. Kahdeksan jaksoa.
Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat ja palvelevat HYLKÄÄMISEN JA PELKOJEN teemoissa. Nyt on aikaparantua ja astua eteenpäin! Varaa paikkasi!
Monipuolista hoitoa itselle ja profeetallista tietotaitoa sielunhoitajuuteen! Hakuaika 15.11.2022 saakka. KYSY HAKUPAPERIT!
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)