Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

AjankohtaisintaNyt huippumahdollisuus saada olla vastaanottamassa niin ihmisiltä kuin Jumaltakin! Lepoa arjen keskelle! Luovuudelle ja ilolle tilaa! Olet ainutlaatuinen nainen! Olet rakastettu! Hemmottelu ja naiseud...
Monipuolista hoitoa itselle ja tietotaitoa sielunhoitajuuteen! Hakuaika 18.3.2024 saakka. KYSY HAKUPAPERIT!
Christiano Barbosa ja Esa Jaakkola sekä Jaana Yrttiaho tekevät todellisen Jumalan hoitoviikon, jossa saat Raamatun opetusten, rukousten ja ylistyksen lisäksi levätä, ulkoilla, saunoa, saada hyvää ruok...
Israel-konferenssi 5.-7.7. Kesän kohokohta! Ethän missaa! Ilmoittaudu pian!
Jumalan ja Martin Reenin johdolla uuteen! Tule mukaan: saat iloa, voimaa ja luovuutta arkeen! Elämäntarinasi on ainutlaatuinen! Anna Jumalan hoitaa sinua...Taivaan Isän yllätyksiä!
Erilainen sukellus kuitsuusi! MIISU PIIPARI JA EVELYN HYNYNEN pitävät huolen siitä, että saat uudenlaisia näkökulmia Jumalan Sanaan ja mahdollisuuden rakastua Jeesukseen!
TAVOITE: Vapautuminen omas...

Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat aihesta Hengen, sielun ja ruumiin parantuminen.Anna Jumalan parantaa sinua! Tule mukaan ja varaa paikkasi ajoissa!
Hekin lähtivät liikkeelle
Voimaa antava kurssi! Älä jää yksin, koe yhteyden voima. Opetuksista vastaavat Reijo Blommendahl, Juha Marin ja Evelyn Hynynen musiikissa Kälviän pojat.
Haluatko muutosta? Kaipaatko uutta? Kukoistatko? Nyt upea mahdollisuus pysähtyä oman elämäsi äärelle yhteydessä itseen, toisiin ja Jumalaan. Kahdeksan jaksoa.
Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat ja palvelevat HYLKÄÄMISEN JA PELKOJEN teemoissa. Nyt on aikaparantua ja astua eteenpäin! Varaa paikkasi!
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)