Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Kurssit ja koulutukset

Sisäisten lasten ihmettelyjä...
Monipuolisesta kurssi- ja koulutustoiminnastamme saat voimavaroja arkeen ja helpotusta elämän kipuun Jumalan ja toistemme hoidossa. Luentoja, pienryhmiä, musiikkia ja rukouspalvelua.


Silloin, kun on muutoksen aika, ei kannata jäädä yksin asioita miettimään. Yhdessä ja yhteydessä ilot moninkertaistuvat ja surut pienenevät. 


Psalmi 23 sanoin voi alkaa kokea, että Herra on minun paimeneni, ei minulta puutu mitään, Hän vie viheriäisille niityille ja virvoittavien vetten tykö, Hän johdattaa minut oikealle tielle nimensä kunnian tähden. Ei tarvitse enää olle pelon, syylisyyden tai ihmisten orja vaan saa elää siinä vapaudessa, jonka Kristus on luvannut omilleen.


 

OPETUSLAPSEUSKOULU ALKAA RAUHAN MAJATALOSSA!

KAIPAATKO MUUTOSTA ELÄMÄÄSI  ?

SYVENNÄ  HENGELLISTÄ ELÄMÄÄ JA VAHVISTU KUTSUMUKSESSASI  

 

 

Kajaanin Rauhan Majatalossa alkaa Opetuslapseuskoulutus (DTS, Disciples Training School) YWAMin (Youth With A Mission) kautta. Se pitää sisällään kolme kuukautta opetusosuuksia ma-pe  ja  kahden kuukauden lähetysmatkan ulkomailla. Koulutus on  Oulun All for Jesus –opetuslapseuskoulutuksen alaisena jolloin he vastaavat koulutuksesta. Hinta on 2200€ ensimmäisestä kolmesta kuukaudesta (sisältäen opetuksen, ruoan ja majoituksen) ja noin 1400€, jos käy kotoa käsin. Lähetysmatkan hinta kahdelta kuukaudelta  (kaikki kulut) on noin 2200-2500€ riippuen kohteesta. Kaikki maksut voi maksaa osissa ja myös osamaksusuunnitelmalla pidemmälläkin aikataululla.

 

 

                       KOULUTUS ON KAIKEN IKÄISILLE TARKOITETTU!

 

Kolmen kuukauden opetuskokonaisuuden aikana viikottain vaihtuvat opettajat ovat Suomesta ja ulkomailta. Opetukset tulkataan. Koulutukset tapahtuvat arkipäivisin maanantaista perjantaihin ja viikonloput ovat vapaat. Poikkeuksena on ensimmäinen ja viimeinen osio, joka tapahtuu viikonloppuna. Luentojen lisäksi on pienryhmätyöskentelyä, kolme kirjatehtävää, oma mentori ja päiväkirjatyöskentelyä viikottaisen henkilökohtaisen kasvun tukena. Opetuskokonaisuuteen kuuluu myös pientä työpalvelua yhdessä päivällistä valmistaen ja siisteyttä ylläpitäen. Koulu on elämää muuttava koulu, jossa tavoitteena on palveleva opetuslapseus Jumalan ääntä kuunnellen ja totellen. Tämä koulutus on University of the Nations -perustutkinto, (Kansojen välisen yliopiston perustutkinto), josta saa todistuksen.

 

Kahden kuukauden mittaisella lähetysmatkalla laitetaan käytäntöön, mitä on opittu. Opetuksessa on keskeisenä palveleva johtajuus, jolloin myös matkalla on työpalvelua. Mottona on tunne Jumala ja tee hänet tunnetuksi. Matteus 28:18-20 Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.”

 

OPETUSLAPSEUSKOULU ALKAA   30.8.2019, jolloin opetusosuudet ovat marraskuun loppupuolella ohi. Lähetysmatka olisi mahdollisesti Israeliin ja / tai Filippiineille /Uuteen Seelantiin (tai johonkin muuhun kohteeseen) . Koulutus päättyy yhteiseen viikon osuuteen ja valmistumisjuhlaan 15.2.2020.

 

 

Kajaanin kokonaisuudesta vastaa YWAM Oulu.

 

 

TIISTAI-ILTAISIN SYYSKUUSTA MAARASKUUN LOPPUN AVOIMET ILLAT KLO 18 YLISTYKSEN, RUKOUKSEN, SANAN OPETUKSEN JA VAPAAEHTOISMAKSUISEN KAHVITUKSEN MERKEISSÄ. TERVETULOA MUKAAN!

 
TIISTAI-ILTAISIN YHTEYSILLAT RAUHAN MAJATALOSSA KLO 18. YLISTYSTÄ, RUKOUSTA, SANAN OPETUSTA, VAPAAEHTOISMAKSUINEN KAHVITUS. KAIKKI TERVETULLEITA MUKAAN !
     ...
La
La 10.9. ISRAEL- JA ESIRUKOUSKONFERENSSI, Mosy Madugba, maailmanlaajuisen esirukoustyön johtaja Nigeriasta nyt Kajaanissa! Paikka : Seminaarinkoulun juhlasali, Seminaarinkatu 2. Tilaisuudet klo...
Ota hetkeksi aikaa kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa kauniissa ympäristössä, hyvän ruoan ja antoisan yhdessä olemisen kautta. Tutustu koulutustarjontaamme ja valitse itsellesi sopivat koulutu...
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)