Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.

Kurssit ja koulutukset

Sisäisten lasten ihmettelyjä...
Monipuolisesta kurssi- ja koulutustoiminnastamme saat voimavaroja arkeen ja helpotusta elämän kipuun Jumalan ja toistemme hoidossa. Luentoja, pienryhmiä, musiikkia ja rukouspalvelua.


Silloin, kun on muutoksen aika, ei kannata jäädä yksin asioita miettimään. Yhdessä ja yhteydessä ilot moninkertaistuvat ja surut pienenevät. 


Psalmi 23 sanoin voi alkaa kokea, että Herra on minun paimeneni, ei minulta puutu mitään, Hän vie viheriäisille niityille ja virvoittavien vetten tykö, Hän johdattaa minut oikealle tielle nimensä kunnian tähden. Ei tarvitse enää olle pelon, syylisyyden tai ihmisten orja vaan saa elää siinä vapaudessa, jonka Kristus on luvannut omilleen. 

 Tule rukoilemaan ja hiljentymään lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi!


 
                
              ...
La
La 10.9. ISRAEL- JA ESIRUKOUSKONFERENSSI, Mosy Madugba, maailmanlaajuisen esirukoustyön johtaja Nigeriasta nyt Kajaanissa! Paikka : Seminaarinkoulun juhlasali, Seminaarinkatu 2. Tilaisuudet klo...
Ota hetkeksi aikaa kohdata itseä, lähimmäisiä ja Jumalaa kauniissa ympäristössä, hyvän ruoan ja antoisan yhdessä olemisen kautta. Tutustu koulutustarjontaamme ja valitse itsellesi sopivat koulutu...
"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)