Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva kristillinen koulutus- ja kurssikeskus.
Martti Kallionpään ja Juha Ketolan opetusten sekä Johannes Waljujsen ylistyksen myötä saat viettää Rauhan Majatalossa unohtumattoman kesäloman. Jumalan tulta!
Anna itsellesi ja läheisellesi nyt...
KESÄN HUIPPUVIIKONLOPPU! 2.-4.7.alkaen sapattiaterialla. Opetus: Tuija Valtanen ja Jani Salokangas. Ilmoittaudu pian!
Aulikki ja Veijo Piipponen opettavat ja palvelevat Nyt on aika astua eteenpäin! Varaa paikkasi!
Monipuolista hoitoa itselle ja profeetallista tietotaitoa sielunhoitajuuteen! Hakuaika 15.7.2021 saakka. KYSY HAKUPAPERIT!

Tervetuloa Rauhan Majataloon

 

Rauhan Majatalo on Kainuun kauniissa järvimaisemissa sijaitseva koulutus- ja kurssikeskus. Monipuolisen koulutus- ja kurssitoiminnan ohessa Rauhan Majatalo tarjoaa tilauksesta myös majoitus- ja ruokailupalveluita sekä yksityisten että yritysten tarpeisiin. Monipuolisten liikuntamahdollisuuksien ympäröimä päihteetön ympäristö soveltuu mainiosti myös lomanviettoon. 

 

Rauhan Majatalon toiminta perustuu kristilliselle arvopohjalle, jossa Raamattu, rukous, yhdessäolo ja myötäeläminen antavat voimaa arjen haasteisiin.

 

Evelyn Hynysen kirjaa Tartu hetkeen hintaan 12€ ja uusinta  Taivaan Isän tyttö -kirjaa saatavissa nyt Rauhan Majatalosta hintaan 15€! Tilaa / puh.0405185954 (tekstiviestillä).

TV7:ssa Evelyn Hynysen opetusohjelma RIKAS RAKAS RAAMATTUNI. Kuvattu Rauhan Majatalossa. Ohjelman 16 jaksoa on mahdollista katsoa ohjelma-arkistosta. Lisäksi Youtube-ohjelmia Rauhan Majatalon ja Kajaanin kristrillinen kasvatus ry:n kanssa yhteistyössä toteutettuna löydät nimellä Youtube/Evelyn Hynynen tai Rauhan Majatalo. Youtube ohjelmat ilmestyvät kaksi kertaa viikossa toistaiseksi. Tutustu!

 

Tule ja viihdy!


"Minä jätän teille rauhani. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." (Jeesus, Joh.14:27)